Gezi Hareketini Hükümet Yapacağız

İstanbul Mitingimizi Kartal Meydanı'nda gerçekleştirdik

Tarih:

İstanbul Mitingimizi Kartal Meydanı’nda gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Doğu Perinçek ve aralarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Yaşar Okuyan, Devlet E. Bakanı Tayfun İçli, İstanbul E. Valisi Erol Çakır, Em. Tümamiral Soner Polat, Em. Tümamiral Semih Çetin ve Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Elif İlhamoğlu gibi dikkat çeken isimlerin de olduğu İstanbul milletvekili adaylarımız mitinge katıldı. Haziran Ayaklanması’nın 2. yıl dönümünde gerçekleşen mitinge gezi ruhuhakim oldu. Alanda sık sık gezi şehitlerinin isimleri sayılarak “Burada!” sloganları atıldı. Alanı dolduran binlerce yurttaş “Gezi ruhunu Meclis’e taşımak için tek seçenek Vatan Partisi” dedi. Haziran şehitlerinin aileleri de Vatan Partisi mitingindeydi. Mitingde ilk konuşmayı Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel yaptı. Daha sonra ise Mehmet Ayvalıtaş’ın babası Ali Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan ve Abdullah Cömert’in babası Adnan Cömert kürsüden yurttaşları selamladı. Ailelerle kucaklaşan Doğu Perinçek konuşmasına Haziran şehitlerini anarak başladı. Perinçek’in konuşmaları şöyle:

 

MUSTAFA KEMAL’İM ASKERİ OLMAK

BİR DURUŞ, KARARLILIKTIR

Gezinin 2. yılında işte Türk Milleti dimdik ayakta. Mustafa Kemal de burada! Vatan Partisi Namık Kemallerden, İstiklal Savaşından geliyor. Ortaçağla boğuşmaktan, karanlığı aydınlığa çevirmekten, 1968 Gençlik Hareketi’nden geliyor! Cumhuriyet hareketinden, emekçinin emeğini koruma mücadelesinden geliyor! Vatan Partisi, 31 Mayıs 2013’te başlayan o büyük halk hareketini ay yıldızlı al bayrağımız altında topladı. O halk hareketi Vatan Partisi’nin önderliğinde Mustafa Kemal’in askerleriyiz sloganında birleşti. Mustafa Kemal’in askeri olmak bir duruş, bir kararlılıktır. Vatan Partisi, Atatürk devrimini tamamlama etrafında birleşti. Vatan Partisi’nin programı hürriyet ve istiklal mücadelelerinin denenmiş, sınanmış programıdır. Altı Ok programıdır. Biz; Cumhuriyetçiyiz, Milliyetçiyiz, Halkçıyız, Devletçiyiz, Laik ve Devrimciyiz! Gezi mücadelesini, halk hareketini hükümet yapmaya kararlıyız. Türkiye’yi bu karanlık çıkmazdan, Gezi hareketini hükümet yaparak, milli hükümeti kurarak çıkaracağız.

 

ERDOĞAN ADANA’DA

BİRKEZ DAHA ATTAN DÜŞTÜ

Tayyip Erdoğan daha önce atın üzerine çıkmıştı, at onu sırtında taşımadı, attı yere 29 Mayıs’ta. Adana’da attan bir kere daha düştü! Biz onu atın üstünden çektik ve Adana kumlarına yatırdık. Kosova Meydan Savaşı, İnebolu Meydan Savaşı gibi, Adana Meydan Savaşı’nı da Türk Milleti kazandı. Türk Milleti’ni Anayasa’dan silmeye kalktılar. Önümüzdeki seçim Türk Milleti ile Türk Milleti’ni Anayasa’dan çıkarmak isteyenler arasında bir seçim. Açıkça Anayasa’dan Türk Milleti kavramını çıkartacağız diyorlar. Yeni CHP lideri Kılıçdaroğlu Anayasa’da Türk Milleti’ni etnik grup olarak tanımlıyor ve vatandaşlık tanımı getireceğini söylüyor. Bizi millet olmaktan çıkarıp kuru kalabalık yapmak istiyorlar. Kabul etmiyoruz! Türk Milleti’ni Anayasa’dan çıkarmaya kalkanlar, hainlerdir! Vatan Partisi işte bu günler için var. Vatan Partisi tüm milletin emekten yana özlemlerini iktidar yapmak için var.

 

         YÜKSEKOVA’YA KUCAKLAŞMAYA GİDİYORUZ

AKP tir tir titriyor. Adana’da titredi, şimdi titretme sırası Yüksekova’ya geldi. Ne yapacaklarını şaşırdılar, Hakkari bizim vatanımız, 2 Haziran günü Vatan Partisi Türk Milleti’nin birliğini bütünlüğünü temsilen Kürt yurttaşlarımızla kucaklaşacak. Edirne, İstanbul, Ankara, Edirne Kürt yurrttaşlarımızla kucaklaşacak. Bunların sistemi bitti. Mafyacıların, tarikatçıların, sıcak para komisyoncularının borsa ve dolar vurguncularının sistemi bitti. Artık çarkı çeviremiyorlar. Onların sistemi çatırdıyor. Gezi hareketiyle başlattığımız büyük halk hareketini, bunları yıkacağımız ve bağımsız Türkiye’yi kuracağımız günlere ilerletiyoruz. Oyunlarını bozacağız!

 

AKP-CHP HÜKÜMETİ KURACAK

HDP/PKK’YI KUCAKLARINA ALACAKLAR

Geçen gün CNN Türk’e Kemal Derviş’i çıkarttılar ve planlarını ilan ettiler. AKP-CHP Hükümeti kuracak ve kucaklarına HDP’yi alacaklar. Amerika güdümünde Türkiye’yi bölmeye çalışacaklar. Bu projelerini utanmadan sıkılmadan ilan ediyorlar.

Bir, Türk kavramını Anayasa’dan silecekler.

İki, özerklik yapacaklar.

Özerklik yurttaşlarımız arasına kama sokma planıdır. İkinci bir İsrail yaratmak peşindeler. CHP’de AKP ile hükümet planına girerek bu planın bir parçası haline geldi. Kemal Derviş’i ekonominin başına geçirerek emekçiyi ezecekler.

Türkiye’yi yönetenler, koltuklarda oturanlar diyor ki: Biz Büyük Ortadoğu’nun Eşbaşkanıyız. Diyarbakır’ı proje kapsamında yıldız yapacaklarmış. Yapamayacaklar. Vatan Partisi bu planı bozmak için seçime giriyor.

 

BU SİSTEMİ YIKACAĞIZ!

Bunların demokrasi dedikleri sistemlerine bakın. Sistemin başında Amerikan’dan yönetilen uzaktan kumandalı Tayip Erdoğanlar var.

Bu sistemin başı kasetlerle CHP’nin başına getirilenler. Amerika bir kaset çıkarıyor, CHP’nin Genel Başkanı’nı değiştiriyor. Bir kasetle teslim olan CHP mi Türkiye’yi yönetecek? Onur Öymen bunları belgeleriyle açıkladı. Şimdi de çıkıp emekliye şunu vereceğiz, emeksize bunu vereceğiz diyorlar.

MHP’ye gelelim, o da iki kasetlik parti. İki kasetle listelerini değiştiriyor. MHP’nin vatansever tabanına soruyoruz. Adaylarınızı siz mi belirliyorsunuz?

Amerika’nın enstrümanı olduğunu gururla söyleyen Apo’nunHDP’si,BijiSerok Obama diyenler, Obama’nın gücüyle gerdeğe giriyorlar.

Bu sistemi yıkacağız. Kasetlerle yönetilen partileri kabul etmiyoruz. Türkiye’nin Türkiye’den yönetileceği bir hükümet, güçlü bir devlet kuracağız.

 

SİLİVRİ’DE BİZİM KALDIĞIMIZ HÜCRELERDE

BİZİ TUTUKLAYANLAR KALIYOR

Halka dayanan güçlü devlet, bu dönemin suçlularını yargılayacak. Tayyip Erdoğan’ı Yüce Divan sandalyesine oturtacağız. Biz oturturuz diyorsak oturturuz. Ergenekon tertibi başladığı zaman Vatan Partisi’nin bütün yöneticileri içeri girerken dedi ki: “Ey bizi yargılayan yargıçlar, ey bizi tutuklayan polisler, hepiniz burada yatacaksınız.” Şuan da Silivri’de F9 hücresinde kim kalıyor biliyor musunuz? Fethullah Gülenlerin, Erdoğanların polis müdürleri kalıyor. Beni tutuklayan hakim kalıyor. O beni tutuklarken nefesi daralıyordu. Ben onu teselli etmeye çalıştım. Yakında onların yanına arkadaşlar gelecek. Tayyip Erdoğanları, Abdullah Gülleri yanlarına yollayacağız.

 

TÜRKİYE’NİN CANKURTARANI

VATAN PARTİSİ’DİR

Bizde kin yok. Türkiye’de bir hukuk devleti var. O nedenle bakın, Tayyip Erdoğan’ın Yüce Divan suçlarını açıklıyoruz:

Birincisi; Amerikan projesinde görev alarak Türkiye’yi bölmeye kalktı.

İkincisi; Komşularımızın evini yaktı. Suriye’ye terör ihraç etti. Suriye’de 200.000 kardeşimizin ölümüne yardım etti.Katar ve Suudi Arabistan şeyhlerinin elinde Suriye’yi ateşe verdi.

AKP’ye, CHP’ye, HDP’YE verilen oylar Suriye’yi yakmaya verilecek oylardır.

Türkiye’mizin cankurtaranı Vatan Partisi’dir.

 

TÜRKİYE’Yİ BÖLMEYE KALKMAK

KİMSENİN HARCI DEĞİL

Tayyip Erdoğanların Yüce Divan iddianamesini Anayasa Mahkemesi yazdı. Önümüzde kurulacak Milli Hükümet Anayasa Mahkemesi’nin o gerekçesini yargının önüne getirecek. Tayyip Erdoğanlara, Abdullah Güllere kurtuluş yok. 2 sayfa 9 maddelik senetle ABD’ye bağlananlara kurtuluş yok. Lüks uçaklar alsınlar yine kaçamayacaklar. Bileklerine Cumhuriyet’in kelepçesi takılacak. Bu ülkeyi bölmeye kalkmak onların harcı değil, Atatürk devrimini yıkmaya kalkmak onların becerebileceği iş değil. Hepimiz Atatürküz onların yakasına yapışacağız!

 

DUVARLARI YIKA YIKA GELDİK

Vatan Partisi daha hükümet olmadan hükümetin yapacağı işleri yapmaya başlamıştır. Avrupa’nın, Amerika’nın Türkiye’ye Ermeni soykırımı dayatması vardı. Rauf Denktaş’la Lozan’da, Berlinde, Paris’te ellerimizde Türk bayrakları, arkamızda oradaki yurttaşlarımızla yürüdük, olayı AİHM’e götürdük ve Türkiye’ye yönelen bu baskı ve tehdidi yerle bir eden bir karar çıkardık. Türkiye’ye yönelen Ermeni soykırımı baskısını Vatan Partisi yerle bir etti. Türkiyemizi, halkımızı özgürleştirmeye başladık. Ergenekon, Balyoz kumpasında generallerimizin, komutanatımızın bileklerine kelepçeler takıldı, Vatan Partisi yöneticileri duvarların arkasına atıldı. Duvarları yıka yıka geldik. Türkiye’yi bölmeye kalkanların planlarını bozduk.

 

TAYYİBİSTAN DEĞİL TÜRKİYE OLACAĞIZ

Türkiye hükümeti uzaktan kumandalı BOP eşbaşkanlarının eline düşünce hükümetin işini biz elimize aldık. Komşularımızla, Suriye’yle, İran’la, Irak’la, 7 ülke 7 denizle, bölgemize barışı, huzuru getirecek, terörün kökünü kazıyacak, ekonomik huzur getirecek Batı Asya Birliği’nin temelini oluşturduk. Beşar Esad’la görüştük, anlaşmaya vardık. Bölgede yobaz terör örgütlerinin ve PKK gibi bölücü örgütlerin kökünü kazıyacağız. Suriye’ye terör ihraç etmeyeceğiz, Tayyibistan değil Türkiye olacağız. Terör kamplarını kapatacağız. Eğit-Donat diye terörist yetiştiren kamplar olmayacak. Sınırlardan kardeşlik geçecek, ticaret geçecek, dikenli teller, mayınlar kalkacak. Türkiye Suriye, İran o sınırlarda kucaklaşacak. İran’la, Mısır’la, bölgemizde barış, huzur kardeşlik için hem de ekonomik işbirliği için anlaştık.

 

HAZİRAN GÜNLERİ GERİ GELİYOR

Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel konuşmasında şunları söyledi;

“Er meydanına hoşgeldiniz İstanbullular! Renoları, Fordları, Coşkunöz fabrikalarından gelen sesi hepimiz duyuyoruz. Haziran günleri geri geliyor. Haziran’da Tayyip Erdoğanların iktidarını salladık. Şimdi yeniden gelen dip dalgası Vatan Partisi’nin önderliğinde onların iktidarını yıkacak. Borçlanan, bölünen, karanlıkta boğulan Türkiye devri bitmiştir. Üreten, birleşen ve aydınlanan Türkiye çağına giriyoruz. Saltanat düşkünü Tayyip Erdoğanları yıkacağız! Cumhuriyet’in ve milli devletin yıkılması dönemine son veriyoruz. Güçlü Türkiye çağı gelmiştir!”

 

4 ÇAKALA BU VATANI BÖLDÜRTMEYİZ

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı, İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Yaşar Okuyan konuşmasında şunları söyledi;

1 hafta sonra sandıklardan çıkacak olan Vatan Partisi gerçeğiyle tüm Türkiye’yi güneş gibi aydınlatacağız. Sizi bu inançla selamlıyorum. Cumhuriyet tarihinin en karanlık süreci içindeyiz. Türkiye bölünme noktasına getirildi. Türkiye Cumhuriyeti’ni tasfiye etme girişimlerinin karşısında bir başka gerçek var. Biz bu filmleri 90 sene önce gömdük. Bize bu memleketi masa başında vermediler. Her bir metre karesinde şehitlerimizin kanı var. 4 tane çakala bu vatanın topraklarını böldürtmeyeceğiz. Kendilerini Anayasa’nın üstünde gören kanun, sultan, padişah benim diyenler; sonunuz yaklaştı! Hesap gününe hazır olun. Bu Millet sizden öyle bir hesap soracak ki, ben sizi Silivri cezaevinde ziyaret edeceğim. Türk Milleti’ni hafife alanlar, 90 sene önce Türk Milleti’nin bu coğrafyada neler yaptığını oturup öğrensinler. Onları Atlantik ötesindeki küresel güçler kurtaramayacak. Onun için korkuyorlar, korkmakta haklılar.

 

40 SENE BİRBİRİNE KÜS OLANLAR

VATAN PARTİSİ’NDE BİRLEŞTİ

Türkiye ne zaman dara düşse, birbiriyle karşı karşıya gelen insanlar bir araya gelmesini bilmişlerdir. Onun için Yaşar Okuyan burada, Tayfun İçli burada. Kim olursa olsun, Amerika’sı olsun, İsrail’i olsun, yedi sülaleleri olsun, bu coğrafyanın üzerinde bir tek bayrak dalgalanacak o da Türk Bayrağı’dır. İktidar sahipleri taşeronlarına, ağababalarına güvenmesinler! Hesap vakti yaklaştı. 7 Haziran akşamı bu millet hesaplaşmanın ilk kıvılcımını yükseltecek. Hafife aldıkları Vatan Partisi gerçeğini sandıklar açıldığında görecekler. Bizim mücadelemiz mebusluk mücadelesi değil, Allah rızası için bu topraklar üzerine baş koymuşuz, bizim mücadelemiz budur! Gün bugündür, bugün birleşmeyeceksek ne zaman birleşeceğiz. 40 sene birbirine küs olanlar, karşı karşıya gelmiş kardeşler bugün Vatan Partisi’nde birleştiler.”

        

         MİLLETİN ALINTERİNİ

         HOYRATÇA REKLAMA HARCIYORLAR

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Devlet Eski Bakanı, İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Tayfun İçli konuşmasında şunları söyledi;

         Bir hafta sonra Türkiye bir seçime gidiyor. Emperyal güçler tarafından kurgulanmış bir seçime gidiyor. Kendini saltanat makamında sanan Cumhurbaşkanı, Anayasa’ya ettiği yemine her gün aykırı davranmak suretiyle siyaset yürütüyor. Bu kurgulanmış sisteme göre düzen partilerine 535 milyon TL verilmek suretiyle gördüğünüz gibi “adil” ve “eşit” bir seçim yapıldığını millete anlatmak istiyorlar. Diyorlar ki “İşte demokrasi, sandığa gidin, oyunuzu kullanın!” diyorlar. Alın teriniz ile verdiğiniz vergilerinizin sadece ayakkabı kutularında saklandığını sanmayın. Bugün televizyondaki reklamlara, gazetedeki ilanlara baktığınızda sizin alın terinizi nasıl hoyratça kullanıldıklarını göreceksiniz.

 

         VATAN PARTİSİ

         “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” DİYENLERİN PARTİSİDİR

         Neden 25 Şubat’ta İşçi Partisi ismini değiştirerek bu ülkenin halkçılarını, devrimcilerini tek bir çatı altında topladı? Bunu açıklamamız gerekiyor:

         1919 öncesinde ortada Kürt Teali Cemiyeti, İngiliz Muhipleri Cemiyeti vardı. Bugünde aynısı var. PKK’yı özgürlük timsali gibi gösterip barajı atlatma kampanyası var.

         Diğer yandan CHP yönetimi yine milletini kendi katiline aşık etmeye çalışıyor. Listelerinde “Ermeni Soykırımı ile yüzleşin” diyenleri birinci sırada aday gösteriyor. Atatürk’e kefere diyenler, TR kod adlı kişiler, CIA gölgesinde konferanslar verenler aday gösteriliyor. Bu komployu bozmak için son bir haftada büyük çaba göstermemiz gerekiyor. Bugün birinci bölgede CHP’ye oy verecek kişiler kefere diyenlerin meclise girmesini sağlayacaktır.

         Atalarımız kurtuluş çaresi olarak Amerikan Mandasını gösterenlere “Ya İstiklal Ya Ölüm” demeyi bilmiş. İşte Vatan Partisi, “Ya İstiklal Ya Ölüm” demek için vardır.

         Bu ülkenin devrimcileri, halkçıları, milliyetçileri Vatan Partisi’nde bir araya geliyor. Milletimize şu müjdeyi verebiliriz. Dalga dalga geliyoruz. 7 Haziran’dan itibaren Türkiye, Vatan Partisi gerçeği ile karşılaşacak. Hepinize söz veriyoruz.